Over ons

Een gemoedelijke sfeer, drankje erbij, goed eten en bovenal gezelligheid.

We zijn in 2016 begonnen met een activiteiten bedrijf met hierbij een café. Hier verzorgden we veel buffetten voor grote groepen maar zagen ook de behoefte van kleinere groepen die voor een schappelijke prijs even een hapje wilde eten.

Als wij aan eten denken dan denken wij aan samen gezellig aan een tafel. Een gemoedelijke sfeer, drankje erbij en goed eten.

Geen culinaire hoogstandjes maar echt Hollands eten, zoals oma dat vroeger maakte maar dan met een moderne twist; aardappels, groente en een grote gehaktbal.

Wat onze ballen zo lekker maakt? Naast goede lokale ingrediënten en heel veel liefde, de vulling natuurlijk! Al onze ballen hebben een heerlijk vulling. Wat dacht je van een mexicaanse kipbal met pittige tomaten vulling of runderbal met een heerlijke stoofvlees vulling.

Honger van gekregen? Kom is langs in ons restaurant. Voor bij de borrel hebben we borrelballen! Naast een drankje met een borrelbal ben je van harte welkom om een potje te poolen, een pijltje gooien of een van de bordspellen in onze spellenkast.